Köp- & Leveransvillkor

Här finner du information som hjälper dig att vara trygg när du handlar hos oss.

Nöjdkundgaranti

Vi vill att du som handlar av oss ska vara nöjd med vår service och våra produkter. Därför strävar vi efter att alltid göra vårt bästa och ge dig ett bra bemötande.

Köp

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkterna, priser, fakturerings- och leveransadress.

Pris

Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive moms. Vid genomförd beställning får du automatiskt en orderbekräftelse via e-post. Om du som kund inte fått en orderbekräftelse bör du kontrollera att angiven e-postadress är korrekt. Din orderbekräftelse är ditt kvitto så behåll gärna det tills paketet anlänt.

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan eller andra missöden, och förbehåller oss rätten att justera priset. Självklart kontaktar vi dig om du har fått fel pris på din orderbekräftelse och du har i så fall full rätt att annullera din beställning.

Frakt

Frakten är 58 kr för försändelser inom Sverige med Posten. Frakten ser du redan i kassan.

Leveranstid

Din beställning skickas från oss senast 5 vardagar efter din beställning är gjord. Leverans från oss till er tar 1- 3 arbetsdagar. Om en vara är slut för tillfället och inte finns i lager meddelar vi dig via mail.

Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för outlösta paket dvs returfrakt, expeditionskostnad etc. Det är minimiavgift 100 kr vid outlösta paket. Försändelsen ligger på uthämtningsstället i 14 dagar innan den returneras till oss.

Transportskador

Vi ansvarar för transportrisken d.v.s. risken för att en produkt skadas eller kommer bort under transporten till dig. Du som kund, står för risken vid eventuell retur till oss. Eventuella transportskador ska rapporteras inom sju arbetsdagar från det tillfälle då leveransen togs emot.

Betalning

Du betalar antingen direkt via ditt bankkort på hemsidan eller via faktura. Vi använder oss av DIBS för kort- och fakturabetalning som är en säker betaltjänst på nätet. För att du som konsument ska känna dig trygg när du handlar i Om Santi Nordics webbshop samarbetar vi med DIBS för inlösen av konto-/kreditkortsbetalningar. Säkerheten en av de viktigaste hörnpelarna i DIBS lösningar. DIBS är certifierade av både svenska och utländska banker och kortföretag. All information som rör din betalning krypteras med SSL (Secure Sockets Layer) vid överföring till DIBS och dina kortuppgifter varken registreras eller lagras av Om Shanti Nordic.

Om DIBS-kortbetalning

Vid online-betalning kan du använda ditt VISA eller MasterCard. Om Shanti Nordic belastar ditt konto-/kreditkort först när köpet avslutats.

Om DIBS Faktura

Vi erbjuder betalsättet ”DIBS-faktura” i samarbete med DIBS Payment Services AB.
Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 35 kr.
 För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Avbeställning

Du kan avbeställa din order utan kostnad för dig fram till dess att beställningen har skickats. Efter denna tidpunkt är du skyldig att ta emot leveransen.

Avbeställning av icke lagerförd vara som beställts eller tillverkats speciellt för dig, är inte möjlig, efter det att vi beställt eller påbörjat tillverkningen av varan/tjänsten.

Ångerrätt

Enligt Distansavtalslagen så har du alltid öppet köp i 14 dagar när du handlar på nätet. Vill du byta eller ångra en vara vänligen kontakta oss på [email protected].

Ångerrätten gäller endast om produkten är i oförändrat skick, och ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot produkten. Det går inte att returnera en vara där plomberingen har brutits. Du står själv för returfrakten och ska returnera ångrad produkt i originalförpackning med tillhörande emballage för att returen ska godkännas.

Reklamation 

Vid reklamationer rekommenderar vi att du kontaktar oss snarast [email protected] så vi kan rätta till felet. Meddela oss varför du inte godtar varan samt ange på vilket sätt du anser att varan är felaktig. Vi följer allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

Kunduppgifter

Vi skyddar dina personliga uppgifter enligt Personuppgiftslagen och använder endast informationen du lämnat till oss för att genomföra leveranser till dig.
Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i dessa Allmänna villkor.

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter skyddas av personuppgiftslagen. Denna lag bygger på EU-direktiv från 1995 och avser att öka skyddet för privatpersoners personliga integritet med hänsyn till det ökade antalet register och sammanställningar som lagras elektroniskt.Enligt personuppgiftslagen måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får ta del av när du anmäler dig för köp eller besöker vår hemsida kommer att behandlas av Om Shanti Nordic som ansvarar för hur dina personuppifter används.Informationen används i syfte att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig. Personuppgifterna används för att vi ska kunna ge dig en bättre användarupplevelse, förbättrad kundservice, skicka information om din order eller exempelvis nyhetsbrev samt för att kunna genomföra och behandla ditt köp hos oss. I detta syfte har vi också behov av att kunna föra över dessa uppgifter till våra samarbetspartners.

Informationen som samlas för att kunden ska kunna genomföra ett köp används endast för detta ändamål och kommer inte att spridas till någon utomstående, förutom i samband med att din beställning behandlas.Leveransadress och leveransvillkor är information som endast vår fraktpartner och våra leverantörer får ta del av. I praktiken innebär det att alltså denna typ av information ligger utanför vår direkta kontroll. Du har alltid möjlighet att ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta får du ändra uppgifterna samt även välja att ta bort dem.